Zo ziet de chemie er uit voor

Jan Lambie

Vijftien jaar geleden ben ik bij AnQore gestart en sindsdien doorgegroeid naar Shift Leader Operations. Wat mij vanaf dag één gelijk opviel was dat de veiligheid en de veiligheidssystemen van een zeer hoog niveau zijn. Dit was voor mij de bevestiging dat ik had gekozen voor een professionele werkomgeving.

“Iedereen is belangrijk binnen mijn team”

Wat ik zelf prettig vind is dat er naar mijn mening wordt gevraagd. De sfeer is open en je voelt je op gemak om problemen die je tijdens je werk tegenkomt ook te bespreken. Er wordt naar me geluisterd en naar mijn kennis gevraagd. Dat geeft mij het gevoel belangrijk te zijn binnen mijn team, ik maak ergens deel van uit. Ik krijg de kans om mezelf steeds verder te ontwikkelen, waardoor we als individu maar ook als team groeien.

“Ik krijg de kans om me verder te ontwikkelen”

Ik heb de afgelopen 15 jaar een mooie ontwikkeling doorlopen. Ik ben begonnen als buitenoperator en daarna doorgegroeid naar meetkameroperator. Vervolgens ben ik vanuit reserve hoofdoperator en hoofdoperator nog kunnen doorgroeien en heb ik de stap gemaakt naar Shift Leader Operations.

Voor de toekomst wil ik graag met de kennis en ervaring die ik tot nu toe heb opgedaan, meewerken aan veranderingen of nieuwe projecten binnen AnQore. Zo gaat mijn interesse bijvoorbeeld uit naar veiligheid binnen de productie en het opleiden van procesoperators. Dat zijn ook de twee onderwerpen waar ik de afgelopen jaren buiten mijn basistaken mee bezig ben geweest. Fijn dat ik elke dag nog nieuwe zaken leer in mijn werk.

Ga jij voor AnQore?

Ben je enthousiast na het lezen van deze ervaring en wil je zelf aan de slag bij AnQore? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer! Zit er geen passende functie bij? Stuur dan een open sollicitatie, kunnen we alvast even kennis maken.

Ook processoperator worden?
Bekijk vacature