Zo ziet de chemie er uit voor

Joris Zeijen

Ik werk al 10 jaar bij AnQore. In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat elke dag anders is. Met dezelfde ploeg verschillende uitdagingen aangaan: dat maakt dat we goed op elkaar zijn ingespeeld. Collega’s gaan niet voor zich, iedereen tilt elkaar naar een hoger niveau. Sinds kort begeleid ik dan ook starters. Om dat te kunnen doen heb ik een dagcursus gevolgd. Het is erg leuk om collega’s over de eindstreep te kunnen helpen en een ander persoonlijk maar ook professioneel te zien groeien.

“Blijven doorgroeien is mijn grootste drijfveer”

Bij AnQore ligt de lat hoog. Dat betekent dat je jezelf iedere dag kunt uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Je kunt kansen creëren om door te kunnen groeien. Mijn persoonlijke doel is om zo ver mogelijk door te groeien, uiteindelijk naar de rol als Shift Leader Operations!

“We hebben een positieve teamspirit”

Ons team bestaat uit een aantal individuen die elke dag weer hun kennis en ervaring willen inzetten voor een optimaal resultaat. Je wordt als persoon gewaardeerd en dat in combinatie met de uitdaging in ons werk zorgt voor een positieve teamspirit.

Ga jij voor AnQore?

Ben je enthousiast na het lezen van deze ervaring en wil je zelf aan de slag bij AnQore? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer! Zit er geen passende functie bij? Stuur dan een open sollicitatie, kunnen we alvast even kennis maken.

Aan de slag als Procesoperator?
Bekijk vacature