Werken bij AnQore

In de wereld van chemie ben jij de belangrijkste schakel. Wij begrijpen dat het onze medewerkers zijn die het verschil maken om succesvol te zijn én blijven. Bij AnQore krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Daarnaast krijg je de ruimte om trainingen en opleidingen te volgen om door te groeien naar diverse functies binnen onze organisatie.
De chemie van AnQore is werken in een omgeving waar respect, gedrevenheid, professionaliteit en betrouwbaarheid als kernwaarden de indentiteit van de organisatie vormen. Iedere dag dragen we dit met elkaar uit. 

Onze chemie

Werken bij een wereldspeler of de sfeer van een familiebedrijf? Jij wil het allebei! De chemie van een uitdagende omgeving en al haar mogelijkheden. Maar ook de chemie tussen collega’s. Een hecht team, ons kent ons en voor elkaar klaarstaan.

Meer weten

Onze impact

AnQore is een betrouwbare leverancier van chemische grondstoffen zoals acrylonitril, ammoniumsulfaat en daar zijn we succesvol in. We mogen met trots zeggen dat we een wereldspeler zijn in onze markt. Werken bij AnQore betekent dus werken aan de top van de chemie.

Meer weten

Onze belofte

Bij AnQore staan onze mensen op de eerste plaats. Je maakt deel uit van een bedrijf waar wordt geïnvesteerd in jou als professional. Zo maken we een persoonlijk plan met je op waarmee je jouw kwaliteiten kunt ontwikkelen en versterken. We dagen je uit en geven je kansen om mee te groeien met de organisatie. Maar natuurlijk alleen als je daar zelf behoefte aan hebt.

Meer weten