Zo ziet de chemie er uit voor

Mariëlle Stitzinger

Ik was eigenlijk niet bekend met het werk als operator, maar was wel nieuwsgierig. Daarom heb ik me verdiept in deze sector en ging ik bij AnQore op gesprek om een beter beeld te krijgen van de functie als operator en het werken bij AnQore. Ik was erg enthousiast en kon starten als Operator in opleiding. Dat betekent dat ik één keer per week naar school ga en de overige dagen met mijn ploeg in diensten meewerk. Ik wil graag doorgroeien en mezelf verder ontwikkelen. Die kans krijg ik niet elke dag aangeboden en grijp ik dan ook met beide handen aan!

“Ook als operator in opleiding ben je onderdeel van het team”

Ik werd goed opgevangen door mijn collega’s en ze gaven me meteen het gevoel dat ik een volwaardig lid was van het team. Ik had totaal geen ervaring met het werk in deze sector, maar mocht vanaf de eerste dag al meewerken (onder begeleiding), waardoor ik een goed beeld kreeg van de werkzaamheden en de stoffen die bij ons geproduceerd worden.

“Samen doelen bereiken”

Geen dag is hetzelfde, de ene dag kan je het heel druk hebben en de andere dag is het wat rustiger. Je hebt een grote verantwoordelijkheid en doet tevens veel kennis op over de chemische stoffen en verwerkingen die binnen ons bedrijf plaatsvinden. Ik wil graag bijdragen aan een goede en veilige werkomgeving, waarbij we onze doelen binnen AnQore samen kunnen bereiken. Ook hoop ik op korte termijn mijn diploma te behalen als Procesoperator B, zodat ik nog verder door kan groeien.

Ga jij voor AnQore?

Ben je enthousiast na het lezen van deze ervaring en wil je zelf aan de slag bij AnQore? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer! Zit er geen passende functie bij? Stuur dan een open sollicitatie, kunnen we alvast even kennis maken.

Aan de slag als Procesoperator?
Bekijk vacature